Password (RAR File) : ' mar_sub1 '.
E-mail : mar.team15@gmail.com

140923 AKBINGO! 307 English Sub & Indonesian Sub

Who is the most normal member in AKB48 ??

In this episode, they will looking for the center through various game.
But, when I said "Center", it didn't refers to centers that you could find in their single.
This time, non-member people will also participate in this variety game. Can those members show their star quality ?? Watch it !!



Update : Takamina says 'Hachioji' because Hachioji in Tokyo is home to many colleges and universities, as well as being a commuter town for salarymen... so seeing a handbag organizer like that is quite common. ( Thanks to "Kinako Mochi" who had told me about this :D )

HardSub :

SoftSub :

Subbed by : MAR
QC by : Naukoot

The subs are owned by MAR Sub and the video belongs to Nippon TV and 48G.
Thank You.

Feel free to contact me if you have any suggestion , question, or even correction  for me...
^.^


16 comments:

  1. thanks min
    ditunggu sub akbingo lainnya ^^

    ReplyDelete
  2. Thanks buat yang sudah download : )

    ReplyDelete
  3. ini yang ditunggu-tunggu.. thanks banget buat Mar Sub (y) ditunggu part 2 nya hehe..

    ReplyDelete
  4. ep 308 Coming soon !!!
    Thank you guys :D

    ReplyDelete
  5. min ane request donk klok boleh !!!!!
    akbingo ! eps 251 & 256

    thank,,

    ReplyDelete
  6. eps 256 lagi diproses sama subber lain, ditunggu aja ya gan.

    sementara 251 bakal ane usahain, tapi mungkin masih lama (berhubung senin udah masuk kuliah). Jadi sabar aja dulu ya gan : )

    ReplyDelete
  7. mksud ane 260 min,,slh ketik ane :v

    ane siap nggu brapa lama pun min :v

    ReplyDelete
  8. thanks Om Admin buat sub AKBINGO nya,
    Semangat nge sub terus ya om admin . . .

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Ya,, sebenarnya gak jauh beda juga sih sama YT, tapi di DM bisa share video private, jadi kemungkinan diblocknya juga kecil.

      Ada masalah samaa DM ?

      Delete
  10. min di re-upload akbingo ep307, soalnya di DM sudah nggk ada

    ReplyDelete
  11. Min untuk soft sub passwordnya apa?

    ReplyDelete